En Stock

Balsemvloeistof bio Peau Nette in spray

€ 8,90
Tax included
Een spray, makkelijk in gebruik, samengesteld met plantaardige jojobaolie en etherische oliën om acné en puistjes te verminderen. More info
Inhoud
Toevoegen aan verlanglijstje
Description

Peau Nette is bestemd voor de geladen huid en de huid die de neiging heeft vettig te zijn. Bij het aanraken ontwikkelt de huid min of meer belangrijke onregelmatigheden (lipomen). Dit type huid openbaart vaak dat de organen die zijn belast met de uitscheiding, vooral lever, onvolledig hun rol spelen. Het is belangrijk plaatselijk te handelen: jojoba is de ideale basis die zowel de huid effen zal maken en het talgvet zal regulariseren: de etherische oliën van atlasceder, tea tree en citroen essence zullen bijdragen tot het zuiveren en het matteren van de huid.
In weerklank met het volledige organisme, dragen de etherische oliën van rozemarijn verbenone en salie, buiten hun plaatselijke werking, een boodschap van evenwicht van het geheel van functies.

Voorgesteld in een wit glazen flesje van 30 ml met spray.

Toepassing

Voor het gezicht en alle andere delen van de huid die deze zuiverende bijdrage nodig hebben.
Vòòr de toepassing is het aangeraden de huid te reinigen en te tonifiëren met een hydrolaat van bio rozemarijn verbenone (uitwerking op de lever), bio salie (evenwicht brengen van het vrouwelijk hormoon), bio laurier (zuiverend, tonisch) of bio pepermunt (verfrissend, tonisch).

Samenstelling

Vitis vinifera bio, Simmondsia chinensis bio. Etherische olie 10 % : Cedrus atlantica bio, Rosmarinus officinalis verbenoniferum bio, Salvia officinalis bio, Melaleuca alternifolia bio, Citrus limonum bio, Cistus ladaniferus bio.

Voorzorgsmaatregel

Hoewel het sterk verdund is, zijn de ketonen aanwezig in deze mengeling. Op grond van het voorzorgsprincipe, mogen zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven dit product niet gebruiken.  

94 Items
Bioflore
SPU30
2011-06-28
Gezicht
mee-eters en grote poriën
oneffenheden
uitdroging
verstoorde huid
Huidtype
gemengde huid
huid met neiging tot acne
vette huid

Specific References

Reviews

No customer reviews for the moment.

Meld u aan bij uw account om uw mening over dit product achter te laten.

Write your review

Balsemvloeistof bio Peau Nette in spray

Een spray, makkelijk in gebruik, samengesteld met plantaardige jojobaolie en etherische oliën om acné en puistjes te verminderen.

Write your review